Tarieven

Tot en met 17 jaar; De kosten van behandelingen vallen vaak binnen de basisverzekering, kijk de polisvoorwaarden van uw verzekering na of er voorwaarden gelden.

Voor 18 jaar en ouder; De kosten van de behandeling vallen (waarschijnlijk) onder uw aanvullende tandarts-verzekering.
U dient zelf bij uw zorgverzekeraar (of in de polisvoorwaarden) na te gaan wat uw recht op zorg is en wat de vergoeding van de zorg inhoudt.

Wij proberen uw nota rechtstreeks te declareren bij uw zorgverzekeraar. Indien rechtstreeks declareren niet lukt of wordt afgewezen, dan sturen wij de nota naar u, deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekering.
De betaaltermijn van de nota aan ons is 8 dagen.

Wanneer de nota door ons wordt doorgestuurd naar uw zorgverzekering, zullen wij of uw zorgverzekering u een bericht sturen omtrent uw (eventuele) eigen bijdrage.
Voor de juiste informatie omtrent de vergoeding van de nota raden wij u aan contact op te nemen met uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Verschillende zorgverzekeringen hebben besloten per 1-1-2018 de eigenbijdrage niet meer rechtstreeks met u te verrekenen. Wij zullen in dit geval u de rekening sturen.
 

Onze facturen worden met Zorgmail verstuurd !

Voorkomen is beter dan genezen. Preventieve mondzorg is essentieel voor de mondgezondheid. Goede zelfzorg kan behandelingen en kosten voorkomen. Hierin staan wij u graag bij.